Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jobs stuck

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jobs stuck

    Playing around with the "Procedure" section on the console and created some new procedures. When I ran some procedures, they got stuck, now I have 3 procedures running that I can not stop. Nothing I do works. Any idea how to force them closed?

  • #2
    Hello HuskyLogic

    This may be just a visual bug. Please send us the logs from the console and from one of those machines to c1-support@comodo.com and also add the link to this Forum post as a reference.
    Console Logs:

    1. Navigate to:

    C\Program Files (x86)\COMODO\RMM Administration Console
    or to
    C\Program Files\COMODO\RMM Administration Console
    2. Edit dbg_config.ini: change Level=7 to Level=15
    3. Wait for the issue to reproduce and then collect Logs from:
    C:\Program Files (x86)\COMODO\RMM Administration Console\logs
    or
    C:\Program Files\COMODO\RMM Administration Console\logs

    Agent Logs:
    1. Navigate to:
    C\Program Files (x86)\COMODO\Rmm Agent Service
    or to
    C\Program Files\COMODO\Rmm Agent Service
    2. Edit dbg_config.ini: change Level=7 to Level=15
    3. Wait for the issue to reproduce and then collect Logs from:
    C:\Program Files (x86)\COMODO\Rmm Agent Service\logs
    or
    C:\Program Files\COMODO\Rmm Agent Service\logs


    Please archive the logs.

    Comment


    • #3
      Editing the ini file but I can't save changes.

      Comment


      • #4
        Hello HuskyLogic

        Can you try and take ownership of the folder? Or edit it to add "everyone" with full access?

        Comment


        • #5
          Ok. I got it to save the edit. Still can't stop the 3 in progress jobs.

          Comment


          • #6
            Hello,

            As mentioned above, the jobs may have been completed already and that may be just a bug, but for that we would need to analyze the logs.
            Please follow the above instructions and send the logs.

            Comment


            • #7
              Logs sent. Thanks for the help.

              Comment


              • #8
                Hello HuskyLogic ,

                Thank you for sending the logs! We have escalated the case and we will get back to you as soon as we have an outcome on this.

                Comment


                • #9
                  Sent my logs as well; having the same problem.

                  Comment


                  • #10
                    Hello PromptCare ,

                    We got the logs and we have escalated your case. Thank you for your feedback!

                    Comment


                    • #11
                      Still waiting for an answer to this question I think you have had enough time to "review the logs". Do we know how to fix this? I've tried to "Stop the Process" and that does nothing.

                      Comment


                      • #12
                        Hello HuskyLogic ,

                        We have taken a look at the ticket details and so far there is no feedback after escalating the logs. We do have the tickets into consideration and we will let you know when we hear anything about the previously escalated issue.

                        Comment


                        • #13
                          If this works, I'm showing a screen shot of the problem. It appears to be more of a time out issue being stuck. Picture won't upload so here is a link to where you can see it.

                          https://picasaweb.google.com/1010608...91064539366610

                          Comment


                          • #14
                            Hello HuskyLogic , unfortunately the picture you uploaded is not accesible. We get a "Sorry, that page was not found." message , when trying to visit the link.

                            Comment


                            • #15
                              Mine's gone from bad to worse. One "unknown computer" stuck in Starting, 2 unknowns stuck in "In Progress" and I tried to run a basic Cleanup job on my whole set and now there's one job with about 30 PCs showing 100% completed but still in In Progress.

                              Comment

                              Working...
                              X